Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
VMSworks πώς να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση
Oct 30, 2016

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Μετά το ΔΦΚΚ (Κίνα Διεθνής έκθεση επίπλων), το Canton fair έχει ανοίξει, έκθεση επίπλων γραφείου είναι σύνηθες σε 2 φράση από το23ΟΔΟΣ σε 27th, Οκτώβριος, εκεί ΕΡΕ πολλούς πελάτες από την Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, ΗΠΑ, Ευρώπη και άλλες χώρεςσε όλο τον κόσμο αντανακλάται ότι η οικονομική κατάσταση δεν είναι καλή, οι αγορές ήταν τόσο χαμηλά από πέρσι μέχρι τώρα, και όχι μόνοέπιπλα γραφείου,ντουλάπι,αρχειοθήκηs, και άλλες βιομηχανίες. Θυμήθηκα ένα πελάτες που είχα δει 5 φορές σχετικά με την έκθεση της Καντόνας από Ιράκ, κάθε χρόνο, κάθε φράση έπιπλα fair, ήρθε στο Canton Fair, και επίσκεψής περίπτερό μας έπιπλα, τι είπε για μένα, μου έδωσε μια βαθιά εντύπωση, ακόμα θυμάμαι τα λόγια του και αυτόν. Είπε ότι δεν υπάρχει καμία επιχείρηση, οι άνθρωποι ήταν όλοι δεν έχουν χρήματα. Πράγματι, είναι η πραγματική κατάσταση στη λέξη τώρα, ήταν επίσης όπως αυτό σε άλλες χώρες, η παγκόσμια οικονομική αυξήθηκε αργά, της πραγματικής οικονομίας σε πολλές χώρες, λόγω των επιπτώσεων της χρηματοπιστωτικής κρίσης, είναι πολύ αργή, μερικές χώρες έχουν ακόμη και αρνητική ανάπτυξη, όπως Ιαπωνικά,ειδικά οι τιμές του χάλυβα δεν είναι σταθερή από πέρυσι, και η τιμή του υλικού πλάκα χάλυβα είναι χαμηλή, οδηγεί τις τιμές βιομηχανία επίπλων χάλυβα γραφείο έχει μειωθεί. Αν και η τιμή είναι αρκετά χαμηλή, αλλά λόγω της ευρείας οικονομικής ύφεσης, μεέπιπλα γραφείουανταγωνισμό της βιομηχανίας, την ίδρυση του νέου εργοστασίου και εμπορική εταιρεία, το σύνολο της αγοράς και στη βιομηχανία επίπλων γραφείου είχε προχωρά σιγά-σιγά.Έπιπλα γραφείου VMSworks, που έχει ένα 20 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή του χάλυβα γραφείου έπιπλα κατασκευαστής, έχουμε επίσης πάνω από 200 εκατοντάδες εργαζομένων χρειάζεται να καταβάλει μισθό, που χρειάζονται για να αυξήσει όλη την οικογένεια με την παραγωγή των προϊόντων επίπλων χάλυβα στο εργοστάσιο μας, χρειαζόμαστε επίσης για την υποστήριξή τους για το σκληρό time.but πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση;

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Καινοτομία, τη μετατροπή και κατασκευής προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, κάνει τους πελάτες ικανοποιημένοι με εξαιρετική υπηρεσία μας καλή προϊόντων, είναι απόρθητο προτεραιότητά μας. Επίσης είναι το μυστικό της ύπαρξής μας, συμπληρώστε προσεκτικά κάθε προϊόντος, εξυπηρετούν κάθε πελάτη με όλη την καρδιά, είναι το θεμελιώδες για την επιτυχία. Σκεφτείτε τι πελάτη σκέφτονται, και να σταθεί στο τα ίδια positionwith προγράμματα-πελάτες να προσπαθήσουμε το καλύτερο για να λύσει όλα τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τους πελάτες σας. Με τα καλύτερα προϊόντα, καλύτερη τιμή να κερδίσετε customersatisfaction, να βοηθήσει τους πελάτες την επιτυχία σας στη βιομηχανία επίπλων γραφείου, τότε θα είστε στο δρόμο για την επιτυχία, πιστεύουμε ότι θα είναι επιτυχής συνεργασία με έπιπλα γραφείου VMSworks, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα.

Πάντα θα είμαστε ο ηγέτης στην κατασκευήέπιπλα γραφείου χάλυβα, και θα σχεδιάσουμε το νέοντουλάπι,αρχειοθήκη, κινητά pedestal,συνοδών παίχτη γκολφ,Πύργοι, άλλαντουλάπια αποθήκευσης γραφείουκαι άλλοι.

Σχετικές ειδήσεις