Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Η τιμή αλλάζει για κάποια Prodcuts σε πρόσφατα
Nov 24, 2016

Εσωτερικό από ανοξείδωτο χάλυβα τιμές στην Κίνα συνέχισαν να μετακινήσετε ψηλότερα την περασμένη εβδομάδα μετά από μύλους έθεσε τους σιδηροχρωμίου τιμές αγοράς.

Σύμφωνα με Ευρωβουλευτές (International) Ltd, η πρόσφατη άνοδος μετατρέποντας σε κωκ δαπάνες άνθρακα έδωσε υποστήριξη η Ευρωπαϊκή παραγωγούς χάλυβα αποφασισμένος προσπάθειες να πεζοπορώ τιμές προϊόντων μύλο λουρίδων, το Νοέμβριο. Μύλος παραγγελία βιβλίων είναι σχετικά υγιή και προθεσμία παράδοσης παραμένουν εκτεταμένη, αν και αγοραστές φαίνεται λιγότερο ανησυχούν για διαθεσιμότητα, τώρα. Οι προτεινόμενες αυξήσεις συνεχίζουν να γίνονται δεκτές, τουλάχιστον εν μέρει, αλλά κέντρα εξυπηρέτησης ανησυχούν επειδή οι πελάτες τους είναι προοδευτικά πιο επιφυλακτικά στο να αποδεχθούν υψηλότερες τιμές. Μέτρα εμπορικής άμυνας, σε τόσο ζεστό και κρύο έλασης, μαζί με τις υψηλότερες τιμές που απαίτησε από πολλούς ξένους προμηθευτές, συνεχίσει να τις περιορίσουν όγκοι των εισαγωγών.

Γερμανικής κατασκευής εξόδου είναι καλή, οδηγεί σε σταθερή ζήτηση του χάλυβα. Ωστόσο, αγοραστές παραπονούνται ότι η βελτίωση δεν είναι επαρκή για να δικαιολογήσουν τρέχουσες Μύλος Τιμή χαράτσι προτάσεις. Γερμανική υπηρεσία κέντρα δεν πλήρως να αποκαταστήσει αυξάνει την παραγωγούς χάλυβα. Ωστόσο, η λωρίδα Μύλος προϊόν βάση τιμές συνεχίζουν να εκ των προτέρων, λόγω της περιορισμένης προσφοράς και εκτεταμένη προθεσμία παράδοσης. Αγοραστές αναμένουν ότι χάλυβα θα γίνει πιο ακριβό ως Μύλος κόστος κύμα αλλά δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι οι παραγωγοί θα επιτύχει τους αριθμούς προορισμού.Henan Vimasun Industry Co., Ltd-China Office furniture,Filing Cabinet, lockers, Office Desk and Mobile Pedestals, Planter Box, Mobile Shelving Units,  Filing Systems, Storage, School Furniture, Office Accessories and document management solutions,Manufacturers,Suppliers,Factory,WholesaleΝαι, μπορείτε να δείτε τη διεθνή τιμή χάλυβα, είναι αυξάνεται επίσης, που σημαίνει ότι το κόστος των επίπλων χάλυβα θα αυξηθεί αναλόγως. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροιχάλυβα γραφείο εργοστάσιο επίπλων και κατασκευαστή είχαν προσαρμόσει τις τιμές πριν τις αγορές ψυχρής έλασης. Τώρα παίρνουμε τις ειδήσεις από του παραγωγούς χάλυβα ότι σηκώνομαι άλλο 100 RMB μέσα σε σήμερα και πάλι, αυτό ήταν μια μεγάλη τιμή αυξήσεις τιμών για εμάς. Κανείς δεν μπορεί να την εικόνα τι θα συμβεί αν η τιμή της ψυχρής έλασης χάλυβα πηνία συνεχή άνοδο όπως αυτό το ποσοστό.Πολύς, όπως κάποιες products'price που ξεχώρισαναρχειοθήκες, ντουλάπια γραφείου, ταμπούρ ντουλάπια, etcs. Κάποια products'price σηκώνομαι λίγο, όπως ηκινητό βάθρο, επειδή χρησιμοποιείται λιγότερο υλικό, συστήματα μας τιμή θα προσαρμοστεί σύμφωνα με τις υλικές αγορές αλλαγή, παρακαλούμε να δώσουν προσοχή στην ιστοσελίδα μας και λάβετε τα τελευταία νέα σχετικά με την τιμή μας και άλλες ειδήσεις.

Από τον τρόπο, Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την τιμή και τις λεπτομέρειες πριν από την παραγγελία σας. Το προσωπικό μας θα σας δώσει τις λεπτομερείς λύσεις.Σχετικές ειδήσεις