Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών σε εσάς και εμάς
Nov 09, 2016

Εκλεγέντα Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ

Λειτουργώντας μαζί, θα ξεκινήσουμε το επείγον καθήκον της ανοικοδόμησης του έθνους μας και ανανεώνοντας το αμερικανικό όνειρο. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή στην επιχείρηση που βλέπουν το ανεκμετάλλευτο δυναμικό σε έργα και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή τώρα τι θέλω να κάνω για τη χώρα μας. Τεράστιες δυνατότητες. Έχω πάρει να μάθω τη χώρα μας τόσο καλά, τεράστιες δυνατότητες. Πρόκειται να είναι ένα όμορφο πράγμα. Κάθε ενιαία Αμερικανός θα έχουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν το μέγιστο δυναμικό. Ξεχάσατε ανδρών και των γυναικών της χώρας μας θα ξεχαστεί πλέον.»

«Θέλω να σας πω την παγκόσμια κοινότητα ότι ενώ πάντα βάζουμε πρώτα το ενδιαφέρον της Αμερικής, θα ασχοληθούμε αρκετά με τον καθένα — με όλους. Όλοι οι άνθρωποι και όλα τα άλλα έθνη. Θα επιζητήσουμε κοινό έδαφος, δεν εχθρότητα. Συνεργασία, όχι σύγκρουση.»

Παραπάνω είναι η δήλωση από Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές, όπως γνωρίζετε, ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής θα έχουν μια σημαντική επίδραση στην οικονομία της και την πραγματοποίηση για μεγάλο χρονικό διάστημα για την οικονομία. Ειδικά διαφορετική νομισματική πολιτική και διεθνούς οικονομικής πολιτικής σε άλλη χώρα και τους κόσμους. Σήμερα τα αποθέματα αυξηθεί επειδή οι Αμερικανοί να επιλέξετε έναν νέο Πρόεδρο σήμερα.

Πολλοί αναλυτές προβλέπουν μια μικρή αύξηση στις τιμές των μετοχών και η ισχυροποίηση του δολαρίου, αν δημοκράτης Χίλαρι Κλίντον κερδίσει τις εκλογές. Αν ο Donald Trump γίνεται Πρόεδρος, οι αναλυτές αναμένουν απότομη πτώση στις τιμές των μετοχών και μια κίνηση για να ασφαλές καταφύγιο περιουσιακών στοιχείων. Ο μεγιστάνας των ακινήτων και διασκεδαστής έχει υποσχεθεί να κάνει σημαντικές αλλαγές στο εμπόριο των ΗΠΑ, τους φόρους και ρυθμιστικές πρακτικές εάν επανεκλέγεται και την αβεβαιότητα που αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στους επενδυτές. Αν είστε ένας άνθρωπος επιχείρηση που εισάγονται από την Κίνα, ή μπορείτε να συνεργαστείτε από USD δολάρια, θα επηρεάσει εσάς, έτσι θα έχει μια μεγάλη επίδραση στις αλλοδαπές επιχειρήσεις εμπορίας, για εμάς και εσάς. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι υπάρχει κανένα θέμα με εσάς και εμένα.

Οικονομικής πολιτικής έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εκλογή. Εν τω μεταξύ, η οικονομία των ΗΠΑ συνεχίζει την απογοητευτικά αργή ανάκαμψη από την οικονομική κρίση. Λοιπόν, πώς να ασχοληθεί με αυτό αλλάζει;

Ως κατασκευαστής κινεζικήέπιπλα γραφείου, Ερμάρια, αρχειοθήκη, κ.λπ., είναι χωρίς αμφιβολία ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να αποφύγετε τα ασταθή ζητήματα συμβαίνουν. Το ίδιο για σας, αν είστε εισαγωγέας, ειδικότερα, η φορολογική αύξηση για την εισαγωγή από την Κίνα. Δεν θα το κάνει τόσο καλό για σας.

Εκτός αυτού, λόγω της αλλαγής του υλικού τιμή, ιδιαίτερα την αύξηση της ψυχρής έλασης χάλυβα πλάκα, έτσι ώστε το πιο προϊόντα, όπωςαρχειοθήκες, Ερμάρια, ντουλάπες, η τιμή έχουν κάποια αλλαγή, τα προϊόντα, όπωςκινητό βάθραδεν αυξηθεί πάρα πολύ, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και επιβεβαιώστε την τελική τιμή, πριν κάνετε την παραγγελία.

Ας συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν τις ασταθείς οικονομικές συνθήκες προς το παρόν.

Σχετικές ειδήσεις