Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Η 39η Διεθνής Έκθεση για τα Έπιπλα της Κίνας (CIFF) έρχεται τον Μάρτιο
Mar 17, 2017

Το 39ο CIFF (CIFF 2017 Μαρτίου) θα διευρυνθεί στην κλίμακα 750.000SQM. Θα υπάρχουν πάνω από 3800 εκθέτες από περισσότερες από 30 χώρες και περιφέρειες και περισσότερους από 160.000 επαγγελματίες επισκέπτες από περισσότερες από 190 διαφορετικές χώρες και περιοχές που συμμετέχουν στο CIFF.


Η πρώτη φάση στις 18-21 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο Κτιριακό Συγκρότημα Εισαγωγών & Εξαγωγών Κίνας στις Περιοχές Α, Β και Γ μαζί με το κοντινό συγκρότημα της PWTC Expo ως περιοχή D της CIFF στην κλίμακα 410.000SQM με τα εκθέματα έπιπλα σπιτιού , Οικιακή διακόσμηση, υφάσματα σπίτι, έπιπλα εξωτερικού χώρου και προϊόντα αναψυχής. Τα προϊόντα Outdoor & Leisure θα πραγματοποιηθούν στο εκθεσιακό συγκρότημα PWTC Expo, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για 6 αίθουσες. Το CIFF θα χρησιμεύσει για τα στυλ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τόσο με ενιαία έπιπλα όσο και με μαλακό επίπλωση επίπλωσης, που είναι η ενσωμάτωση επίπλων, αξεσουάρ, οικιακού κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος και των ολοκληρωμένων εννοιών.


Η δεύτερη φάση στις 28-31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Κτιριακό Συγκρότημα Εισαγωγών & Εξαγωγών της Κίνας στις Περιοχές Α, Β και Γ στην κλίμακα των 340.000SQM, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων γραφείου, των επίπλων ξενοδοχείων, των δημόσιων επίπλων, των μηχανημάτων επίπλων και των πρώτων υλών. Ως η μεγαλύτερη εκδήλωση γραφείων και εμπορικών επίπλων στον κόσμο και η μεγαλύτερη επιρροή στο εργοστάσιο παραγωγής επίπλων στην Ασία, η CIFF θα συνεχίσει να προσφέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες και ζωτικότητα στην ανάπτυξη της βιομηχανίας επίπλων.


Το CIFF (Guangzhou) συνεχίζει να καινοτομεί. Υπάρχουν περίπου 200 νέες εκδόσεις προϊόντων κατά τη διάρκεια της έκθεσης για να συγκεντρώσουν τα πιο σύγχρονα προϊόντα. Αυτό περιλαμβάνει έξυπνο σπίτι, μετατρέψιμα έπιπλα, προσαρμοσμένο ολόκληρο σπίτι και νεο-κινεζική έπιπλα σπιτιού.

Η VMSworks είναι ο ηγέτης στην κατασκευή συστήματος αποθήκευσης γραφείων. Εξασφαλισμένο με εξαιρετικό πρότυπο, το VMS παρέχει λύσεις σε όλες τις απαιτήσεις αποθήκευσης και αρχειοθέτησης, όπως τα ντουλάπια, το ντουλάπι και το χώρο αποθήκευσης χώρου εργασίας, το τροχαίο υλικό αποθήκευσης, τα κινητά ράφια, τα συστήματα αρχειοθέτησης, τα έπιπλα σχολείου.


Σχετικές ειδήσεις