Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Διάλειμμα Ο Παραδοσιακός Σχεδιασμός - VMS Single Cabinet Γραφείο Πίνακας
May 31, 2017
Single Cabinet Office TableVMS office deskVMS είναι ένας γνωστός κατασκευαστής επίπλων στην Κίνα, το VMS διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και σχεδίαση, πιστεύουμε ότι το VMS θα είναι η σωστή επιλογή για εσάς.


Όπως γνωρίζουμε, έπιπλα από χάλυβα έπιπλα γραφείου έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής, Ωστόσο, σχεδόν όλα τα έπιπλα γραφείου χάλυβα έχει το ίδιο σχέδιο, ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Η ομάδα σχεδιασμού μας έχει σχεδιάσει εξαιρετική st Έπιπλα γραφείου χελιού. Τα προϊόντα μας δεν έχουν μόνο στυλ μόδας, αλλά έχουν και πρακτική λειτουργία. Τα έπιπλα γραφείου χάλυβα είναι Lateral αρχεία έρχονται εξοπλισμένα με μια μηχανική ασφάλεια interlock. Τα βάθρα, τα πλευρικά αρχεία και τα αρχεία πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται με το κατάλληλο γραφείο. Οι μεταλλικοί ακροδέκτες και οι σύνδεσοι έκκεντρων είναι σχεδιασμένοι για εύκολη συναρμολόγηση. Οι μεταλλικοί βραχίονες περιλαμβάνονται επίσης για πρόσθετη αντοχή και ακαμψία.


VMS είναι καλό στην κατασκευή ενιαίο γραφείο γραφείο γραφείο, τραπέζι υπολογιστών, γραφείο πίνακα και άλλα έπιπλα γραφείου. VMS ήταν πάντα η κορυφαία επιχείρηση επίπλων στον κόσμο και έχουμε μια καλή ομάδα σχεδιασμού και την ομάδα παραγωγής, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών, ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε μαζί σας.Σχετικές ειδήσεις